Akasha krónika olvasás

Mindenkinek megtalálható a saját krónikája. Az Akasha krónikádban az engedélyeddel tudok olvasni, kapcsolatba lépek a lelked feljegyzéseivel és ezen keresztül választ kaphatsz belőle rajtam keresztül, az életed érintő kérdéseidre. Minden olyan kérdésre kaphatsz választ, amelyek már régóta foglalkoztatnak, amik kihívást jelentenek, amikre megoldást keresel. Mindazon információt megkapod, amely a jelen helyzetedhez hozzájárulás lehet.
Az Akasha szankszrit fogalom, és azt az elsődleges anyagot jelenti, amelyből minden kiindul, amelyből minden ered. Az Akasha olyan információkat halmaza, ami az egyetemes tudásból, a kozmikus ősenergiából, a kollektív tudatból érkezik és minden lélek tapasztalata, szerződése, tettének hordozója.
Az Akasha krónika a Lelked könyvtára, a Sorsod könyve, minden információ megtalálható benne rólad, a lelkedről. A krónika olyan tudás hordozója, amiben megtalálhatóak az előző életeid tapasztalásai, a jelen életed, és a jövődre vonatkozó lehetőségeid is.

„Sok millió olyan tényező van, amelyek beleszólhatnak az életutunkba; és bármelyikük legapróbb változása is elég lehet ahhoz, hogy megváltozzon a jövőnk.”

Marcus du Sautoy

Kérdések, élethelyzetek amikre választ kaphatsz az Akasha krónikából:

  • Életfeladat témaköre
  • Munka, hivatás
  • Anyagi helyzet, pénzzel való kapcsolat
  • Párkapcsolat, emberi kapcsolatok
  • Jelen élethelyzet
  • Félelmek, fóbiák
  • Ismétlődő, visszatérő élethelyzetek, nehézségek
  • Élet és lélekszerződések a jelen életben
  • Előző életek, információk előző életekről
  • Ikerláng kapcsolat

Az Akasha krónikához való csatlakozás, az abban olvasás azok számára elérhető, akik csatlakozni tudnak hozzá, akik olvashatnak benne. Egy olyan, nem mindenki számára elérhető könyvtár, aminek alapja a feltétel nélküli szeretet tere. Innen érkeznek a válaszok úgy, hogy az számodra a lehető legjobb úton és módon érkezzen meg hozzád. Gyógyító és hozzád könnyeden kapcsolódó válaszokat kapsz, hogy életedet a saját eszközeiddel jó irányba tarthasd és tereld.
Kérd egyéni Akasha krónika olvasásodat, ha kihívásokkal, nehézségekkel küzdesz, vagy csak válaszokat keresel kérdéseidre!

Az Akashád olvasása segít a jelen élethelyzeted megértésében, segít rálátni az összefüggésekre, és segít megoldani, feloldani a kihívást jelentő problémákat, nehézségeket. Könnyedebben és új nézőpontokat mutatva segíti életed, és elakadásaidat.
A Feltétel Nélküli Szeretet síkjából, és nézőpontjából dolgozik az Akasha, az Akashád érted van!

Az Akasha konzultációk ONLINE elérhetőek! Jelentkezz még MA Akasha krónika konzultációra!
A konzultációra online, Messengeren vagy a Zoom felületén keresztül kerül sor.

Egyéni Akasha olvasás (online)

23.000,- / 60 perc