Akasha olvasás alap tanfolyam / Olvasás a saját Akashádban

HA…
Gyakran tapasztalod, hogy nem találod az utad, nem tudod merre tovább.
Elbizonytalanodsz és mindig úgy érzed, hogy nem jó irányba tartasz.
Telnek-múlnak a hétköznapok, csak toporogsz, és amit szíved szerint csinálnál, ami a szíved vágya, az egyre távolabb és távolabb kerül. Vagy talán meg sem tudod fogalmazni, hogy mit is szeretnél valójában.
Amit jelenleg csinálsz, nem elégít ki, és azt érzed, ha ez az élet értelme, akkor valami nagyon el lett rontva.

Miért jó, ha elsajátítod az Akasha olvasás tudományát?

Az életcél, az életfeladat megtalálása, az egyik legsarkalatosabb kérdés az Akasha olvasást kérők között.
Hogy milyen életfeladattal jöttél és ehhez milyen segítségeket kaphatsz, valamint az utadon hogy maradhatsz középpontodban…. Vagy hogy maradhatsz az életedben úgy, hogy a saját normáidnak megfelelően járd az utad, saját magad és mások javára…. Erre ad választ a saját Akashád!
Amikor Te magad képes vagy a saját Akashádban olvasni, akkor ráláthatsz napi szinten olyan összefüggésekre, eleakadásokra, blokkokra, amik segítséget nyújthatnak életed főbb irányaiban, legyen szó hivatásról párkapcsolatról, gyerekvállalásról, családról, érzelmi vagy egészségügyi kihívásokról.

Az Akasha segít, hogy ráláss az életedre egy magasabb rezgésszintről, és olyan információkhoz juthatsz általa, amik mind spirituális, mind földi síkon a fejlődésedet szolgálják.
A magasabb rezgésszint, amit az Akashában megtapasztalsz és megélsz, a továbbiakban is “veled marad” támogatva ezzel, mind a lélekszintű folyamataidat, mind a tested egészséges állapotának megőrzését.

A tanfolyamon megtanulod megnyitni a saját krónikádat, és megtanítom, hogy tudsz keresni, olvasni benne. A tanfolyamhoz spirituális nyitottságra és ön-/elfogadásra lesz szükséged, így kérlek csak akkor jelentkezz, ha hiszed, hogy nem csak a tested vagy, ha hiszed, hogy kapcsolódhatsz olyan lélekszintű és magas rezgésszintű energiákhoz, amelyek hozzáférhetőek és elérhetővé válnak ezáltal számodra.
A tanfolyam célja, hogy kapcsolatba tudj lépni a saját Akasháddal, hogy képessé válj arra, hogy kiolvasd belőle a saját életed, a mindennapjaidhoz kapcsolódó útmutatásokat. A tanfolyam egyénileg és csoportosan is végezhető, csoportban a többi résztvevővel összekapcsolódva képesek a résztvevők nagyobb energiák megmozgatására is. Óriási blokkok, elakadások oldódhatnak ki a rendszeredből, régóta cipelt terheket tehetsz le az Akasha segítségével és erejével. A krónikában ráláthatsz előző életeidre, ha az a jelen életedet szolgálja. Karmikus kötődésekre, kapcsolatokra, ikerláng és duálpár kapcsolódásokra, jelen életed blokkjainak, félelmeinek, szorongásainak gyökerére és ezek kioldására.

Az Akasha krónika olvasó tanfolyam 1 napos, (9-16 óráig tart), melynek végére képes leszel belépni a saját krónikádba, és ezen keresztül rálátni életfeladatodra, valamint az útra, ami segít elérni azt. A tanfolyam napján az Akasha krónika terében a rezgésszinted emelkedik, melyet a későbbiekben a tanfolyamon megtanult gyakorlatokkal továbbra is magasan tudsz tartani és emelni. A tanfolyam fontos része a tanfolyam utáni aktív gyakorlás!

A tanfolyam egyéni és csoportos keretek között is elérhető, csoport esetén a maximum létszám 10 fő.
Tanfolyamaimat a felnőttképzési törvénynek megfelelően hivatalosan bejelentett képzőként végzem. Nyilvántartási szám: B/2022/000394
A tanfolyam elvégzéséről oklevelet kapsz.

Helyszínek:
Egyéni és Csoportos Tanfolyam, Budapest, Rákóczi út 26.
Egyéni Tanfolyam, Törökbálint

A tanfolyam díja: 95.000.-

 

Akasha olvasás alap tanfolyam

95.000,-