Rólam

Buza Edit – Okleveles Coach, Családállítás vezető, Önismereti-Életvezetési Coach, Meditációs Tanító

A pályafutásom szépítő és szervező szakmákkal kezdődött, népművelőként (művelődésszervezőként) végeztem, majd kirakatrendező, dekoratőr, szertartásrendező, virágkötő, lakberendező, designer, bútortervező lettem. Mindig azt éreztem, hogy ezen szakmák által, ki tudom fejezni önmagam és a klienseim is elégedettek voltak.
Önfejlesztési, önismereti út is volt ez, mely terelgetett, nyitogatott. Sokszor kezdtem újra, előről, szakmát váltottam, és néha visszatettek a rajtvonalra, de ma már tudom, hogy ezek életem sorsfordító állomásai voltak. Tereltek, és hol hagytam, áramoltam, hol ellenálltam és mentem a kisebb rossz felé.
Ezen évek alatt több önismereti módszerrel, eszközzel megismerkedtem, elsőként agykontroll tanfolyamot végeztem, pszichológiát, kineziológiát hallgattam, Hatha jóga oktató tanfolyamra jártam, Deeksha adóvá váltam, meditációs csoportvezető képzésen vettem részt, megkaptam a Tradicionális Reiki I., II. szintű behangolást, Théta healing konzulens és Access Bars facilitátor lettem, Akasha krónika olvasó mesterré váltam, Integrál Szemléletű Családállítás vezető lettem, Dr. Agócs Gabriella és Farkas Zita szárnyai alatt, ami életem meghatározó képzése volt. A hosszú évek folyamán egyre nyilvánvalóbbá vált a tapasztalat, hogy többek már kifejezetten önmagam miatt választanak engem lakásuk, házuk, esküvőjük tervezéséhez, azért, mert a terveken és a megrendelőkön túl, látom a házban, a lakásban, az esküvőn a nőt, a férfit, a gyermeket, a családot és a rendszerüket… látom a térben, a mezőben az ember történetét, az embert, testestül, lelkestül.
Mindig is ezen az úton haladtam, de pár éve már járom is az igazi utam.
A Coaching módszerével indultam, melyet a tanfolyami szintek után a Debreceni Egyetemen berkein belül is elvégeztem, és okleveles coachként alkalmazok. Szerettem volna, megalapozott tudással segítséget adni, az intuíciókon, tapasztalatokon túl. Okleveles Life Coach, Női Életvezetési Coach ás Integrál szemléletű Családállítóként megtaláltam a valódi hivatásomat, életfeladatomat, így 2017 óta, immáron 5 éve segítek Coachként, Bert Hellinger féle Családállítás vezetőként, meditációs oktatóként, tanítóként.

Szándék nélküli pedig csak olyan ember lehet, aki feladta a jóról és a rosszról alkotott elképzeléseit. Nem harcol a jóért, és nem küzd a rossz ellen. Sem-sem. Mindent elfogad, ami van. Elfogadja az életet. Elfogadja a halált. Elfogadja a boldogságot. És a szenvedést is elfogadja. A békét és a háborút is. És mert ennyire áteresztő, összevágnak a dolgok, anélkül hogy ő maga bármit is tenne a jó érdekében. … A szándéknélküliség, amely az összhangot keresi a világ törvényeivel, a mély renddel, amely megbízik a lélek mély mozgásában, a nagy lélek mozgásában, amint látjátok, a békét és a szeretetet szolgálja.”

Bert Hellinger