Coaching

A Coaching folyamatok intenzívek és változást hozók. Intenzívek azért, mert aki Coachingra bejelentkezik hozzám, már érzi, hogy jelenlegi élete, vagy életének egy életterülete megrekedt. Ugyanakkor felismerte és igényli a változtatás lehetőségét.

Benne lenni, élni valamiben ami már nem működik, korlátozó és bezáró folyamat, amelyben segítség nélkül sokszor nem találod, nem látod a megfelelő kivezető utat. Minél régebben vagy ebben az élethelyzetben, annál nehezebb változtatni, változni.

AZ EGYÉNI COACHING FOLYAMATOK
ONLINE FORMÁBAN IS ELÉRHETŐEK!

Az önmagunkról alkotott kép és a szokásaink, jellemzően együtt mozognak. Változtasd meg bármelyiket és a másik automatikusan változni fog. ”

Maxwell Maltz

Hogy zajlik egy coaching folyamat?

Amikor hozzám fordulsz segítségért, akkor a változásra mondasz igent, én a változtatás lehetőségét tudom felkínálni Neked. Kérdésekkel, coaching eszközökkel, a coaching módszerén keresztül, olyan nézőpontokból láthatsz rá életedre, problémáidra a segítségemmel, melyek megoldást hoznak, kiutat mutatnak. Használható, kézzelfogható, milliónyi lehetőséget kínálok fel neked a változáshoz. A Coaching során történő folyamatokban támogatlak, hogy megtaláld a saját válaszaidat, ezek lesznek a kulcsok az új, kiteljesedett, boldogabb élethez.

A coaching folyamatok általában 5-10 alkalom után hozzák meg a várt eredményeket. Minden alkalommal haladsz, kis lépésekben a célod felé. A lezárt coaching folyamatok végére (általában 10 alkalom után) helyükre kerülnek Benned mindazon lépések, gondolatok, tervek, melyekkel hatékonyan és minden szempontot figyelembe véve építheted életed, a neked tetsző és elképzeléseidnek megfelelő módon.

Jelentkezés

25,000Ft

33,000Ft

40,000Ft

225,000Ft

297,000Ft

360,000Ft