CsaládRENDező egyéni családállításban

A CsaládRENDező egy 13 alkalmas egyéni családállítási folyamat, ahol minden a Te ritmusodban, Hozzád igazodva történik.
Az egyéni alkalmak mélyrehatóak, ez egy bizalmi folyamat, ahol a CsaládRENDszered mindazon traumáit, elakadásait, nehézségeit kioldjuk a rendszeredből, amelyek gátolnak téged abban, hogy olyan életet élj, amilyet igazán szeretnél.

AZ EGYÉNI CSALÁDRENDEZŐ FOLYAMAT

ONLINE FORMÁBAN IS ELÉRHETŐ!

„Életemet a saját kezembe veszem, minden döntésemet önmagamért hozom! Leteszem mindazt, ami rombol, és magamhoz ölelem, ami épít! „

Buza Edit

CsaládRENDező egyéni családállításban

A CsaládRENDező, egyéni családállítási formában történik, mely egy 13 alkalomra való elköteleződést jelent a saját folyamataid iránt.
Neked ajánlom ezt a formát, ha nem szeretsz csoportban dolgozni, vagy mások előtt nehezen nyílsz meg, vagy nem szeretnél egy egész csoport előtt a problémáidról beszélni.
Az időpontok rugalmasak, mindig előre egyeztetettek. Két helyszínen is találkozhatunk, Törökbálinton a Belsőhely Közösségi Térben, és Székesfehérváron az Örömvilág Tudatosság Központban.
A CSALÁDRENDEZŐ egyéni családállítási formában, lehetőséget nyújt arra, hogy megváltozzon az életed. Tudom, hogy elsőre ez egy erős kijelentés, és mindenhol, mindenki ezt ígéri, de a családrendszereden végignézni, szembenézni a problémáikkal nehézségeikkel, kihívásaikkal, és hagyni, hogy ezek általad kioldódjanak a rendszeredből, valóságosan transzformáló és felszabadító erejű.
Olyan hosszú évek óta hordozott problémákat tehetsz le, amik már szinte részeddé váltak, amiket sajátodként viszel, és talán fel sem merül benned, hogy le is tehetnéd őket.

Ez egy 13 alkalmon át tartó önismereti utazás, a CsaládRENDező egyéni családállítási formában, olyan megtartó erővel bír, amivel biztonságos és védett keretek között dolgozhatod meg családrendszered traumáit, és saját életed eseményeit is a saját rendszeredben. Feltárjuk és meggyógyítjuk mindazon traumákat, amik gátolnak jelenleg abban, hogy teljes és örömteli életet élj!
Utánkövetéssel dolgozom, így az egész folyamat alatt, rendelkezésre állok, így folyamatos segítséget kapsz, ahhoz, hogy valóban letedd mindazt, ami nem szolgálja már az életedet.
Megbékélni, megbékíteni a családot, kisímítani a ráncokat és megtalálni önmagunkat a családrendszerünkben, olyan egyberendező erő, ami pozitív változásokat indít el az életedben.
Vágj bele,tedd REND-be az életed!

Minden családban van egy lélek, aki arra hivatott, hogy REND-be tegye a felmenő generációk traumáit, és ezáltal felszabadítsa Önmagát és családját is!

 

A CsaládRENDező egyéni családállítás tematikája:

1.   alkalom Leszületés, a Teremtő, Anya-Apa-Én a család akiket választottam
2.   alkalom Ikertestvér/ek, a meg nem született ikertestvérekkel való kapcsolódás
3.   alkalom Anya és Én, Anyával való kapcsolatod, Anya sebeid
4.   alkalom Apa és Én, Apával való kapcsolatod, Apa sebeid
5.   alkalom Testvér, testvér kapcsolódásaid
6.   alkalom Belső gyermek, A saját kicsid, Kisgyermekkor
7.   alkalom Kisiskoláskor, kamaszkor
8.   alkalom Anyai felmenők
9.   alkalom Női felmenők, női sorsok a rendszerben
10. alkalom Apai felmenők
11. alkalom Férfi felmenők, férfi sorsok a rendszerben
12. alkalom Párkapcsolatok, viszonyom a másik nemhez, viszonyom a saját nemmel
13. alkalom Helyem a rendszerben, a családomban, az életemben

 

Az egyéni CsaládRENDező családállítási alkalmak díja: 25.000.-/ alkalom/ 1,5-2 óra időtartamban
Jelentkezni az első és az utolsó alkalom befizetésével tudsz.
Ha a 13 alkalmat egyben vagy két részletben fizetnéd, úgy kedvezményesen vehetsz részt:
Egy összegben fizetve: 325.000.- helyett 300.000.- /így 1 alkalom ingyen van.
Két részletben fizetve: 325.000.- helyett 312.500.-/ 2x 160.750.-/ így egy fél alkalom ingyen van.
Jelentkezés után küldöm a részleteket, időpont egyeztetést a jelentkezésed leadása után.
Jelentkezéseddel elköteleződsz önmagad és a folyamat mellett, ez pénzügyi elköteleződést is jelent.
A CsaládRENDező egyéni családállítás, érted van, a 13 alkalom után tisztán látod majd Önmagad és az utad. Segítek eljutni az önszeretet állapotába, oda, ahonnan már Önmagadért hozol döntéseket, és a saját boldogságod, boldogulásod lesz a cél!
Várlak szeretettel!

Jelentkezés


50,000Ft

160,750Ft

300,000Ft

Buza Edit

Okleveles Integrál szemléletű Coach és Családállítás vezető

A CsaládRendező módszer alapítója

A Hellinger csoport tagja

Akiket nem tudok fogadni:

Egyéni és csoportos segítő foglalkozásokra nem fogadható az, akivel csak szakirányú végzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak, így kompetencia határon kívül eső személyek. (pszichiátriai beteg, tudatmódosító szereket használ, depressziós, pánikbeteg, epilepsziás, vagy túlzott agresszió, rohamokkal járó betegség, súlyos betegség esetén)
Orvosi terápiás, gyógyító és pszichoterápiás tevékenységet nem végzek, tevékenységeim, kezeléseim nem számítanak egészségügyi szolgáltatásnak. Az általam végzett tevékenységek az MNS -Egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) tevékenységi körbe tartozik.

Folyamatban lévő kezelésekről, fennálló súlyos, vagy középsúlyos betegségekről, egyéb fennálló vagy korábbi pszichológiai betegségekről, kezelésekről, minden bejelentkező köteles tájékoztatni!