CsaládRENDező egyéni családállításban

A CsaládRENDező egy 10 alkalmas egyéni családállítási folyamat, ahol minden a Te ritmusodban, Hozzád igazodva történik.
Az egyéni alkalmak mélyrehatóak, ez egy bizalmi folyamat, ahol a CsaládRENDszered mindazon traumáit, elakadásait, nehézségeit kioldjuk a rendszeredből, amelyek gátolnak téged abban, hogy olyan életet élj, amilyet igazán szeretnél.

AZ EGYÉNI CSALÁDRENDEZŐ FOLYAMAT

ONLINE FORMÁBAN IS ELÉRHETŐ!

„Életemet a saját kezembe veszem, minden döntésemet önmagamért hozom! Leteszem mindazt, ami rombol, és magamhoz ölelem, ami épít! „

Buza Edit

CsaládRENDező egyéni családállításban

A CsaládRENDező, egyéni családállítási formában történik, mely egy 10 alkalomra való elköteleződést jelent a saját folyamataid iránt.
Neked ajánlom ezt a formát, ha nem szeretsz csoportban dolgozni, vagy mások előtt nehezen nyílsz meg, vagy nem szeretnél egy egész csoport előtt a problémáidról beszélni.
Az időpontok rugalmasak, mindig előre egyeztetettek, és három helyszínen is találkozhatunk. Budapesten a Kálvin téren, Törökbálinton és Székesfehérváron az Örömvilág Tudatosság Központban.
A CSALÁDRENDEZŐ egyéni családállítási formában, lehetőséget nyújt arra, hogy megváltozzon az életed. Tudom, hogy elsőre ez egy erős kijelentés, és mindenhol, mindenki ezt ígéri, de a családrendszereden végignézni, szembenézni a problémáikkal nehézségeikkel, kihívásaikkal, és hagyni, hogy ezek általad kioldódjanak a rendszeredből, valóságosan transzformáló és felszabadító erejű.
Olyan hosszú évek óta hordozott problémákat tehetsz le, amik már szinte részeddé váltak, amiket sajátodként viszel, és talán fel sem merül benned, hogy le is tehetnéd őket.

Ez egy 10 alkalmon át tartó önismereti utazás, a CsaládRENDező egyéni családállítási formában, olyan megtartó erővel bír, amivel biztonságos és védett keretek között dolgozhatod meg családrendszered traumáit, és saját életed eseményeit is a saját rendszeredben. Feltárjuk és meggyógyítjuk mindazon traumákat, amik gátolnak jelenleg abban, hogy teljes és örömteli életet élj!

Az egyéni CsaládRendező alkalmak hossza: 2 óra/ alkalom. Utánkövetéssel dolgozom, így az egész folyamat alatt, rendelkezésre állok, így folyamatos segítséget kapsz, ahhoz, hogy valóban letedd mindazt, ami nem szolgálja már az életedet.
Megbékélni, megbékíteni a családot, kisímítani a ráncokat és megtalálni önmagunkat a családrendszerünkben, olyan egyberendező erő, ami pozitív változásokat indít el az életedben.
Vágj bele,tedd REND-be az életed!

Minden családban van egy lélek, aki arra hivatott, hogy REND-be tegye a felmenő generációk traumáit, és ezáltal felszabadítsa Önmagát és családját is!

A CsaládRENDező egyéni családállítás tematikája:

  • 1. Leszületés: Anya-Apa-Én, a család akiket választottam
  • 2. Ikertestvér/ek -Testvér/ek
  • 3. Anya és Én
  • 4. Apa és Én
  • 5. Belső gyermek, Kisgyermekkor
  • 6. Kisiskoláskor, kamaszkor
  • 7. Anyai felmenők
  • 8. Apai felmenők
  • 9. Párkapcsolatok
  • 10. Helyem a rendszerben, a családomban, az életemben

 

Fizetés részletben
(egy alkalom 2 óra)

10 x 25.000,-
250.000,-

Fizetés 2 részletben

2 x 112.500,-
225.000,-

Fizetés egyben

200.000,-

Jelentkezni az első alkalom befizetésével tudsz.

Jelentkezés után küldöm a részleteket, időpont egyeztetést a jelentkezésed leadása után.
A CsaládRENDező egyéni családállítás, érted van, a 10 alkalom után tisztán látod majd Önmagad és az utad. Segítek eljutni az önszeretet állapotába, oda, ahonnan már Önmagadért hozol döntéseket, és a saját boldogságod, boldogulásod lesz a cél!
Várlak szeretettel!

Buza Edit
Okleveles Coach, Integrál szemléletű Családállítás vezető
+36302141447

Akiket nem tudok fogadni:

Egyéni és csoportos segítő foglalkozásokra nem fogadható az, akivel csak szakirányú végzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak, így kompetencia határon kívül eső személyek. (pszichiátriai beteg, tudatmódosító szereket használ, depressziós, pánikbeteg, epilepsziás, vagy túlzott agresszió, rohamokkal járó betegség, súlyos betegség esetén)
Orvosi terápiás, gyógyító és pszichoterápiás tevékenységet nem végzek, tevékenységeim, kezeléseim nem számítanak egészségügyi szolgáltatásnak. Az általam végzett tevékenységek az MNS -Egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) tevékenységi körbe tartozik.

Folyamatban lévő kezelésekről, fennálló súlyos, vagy középsúlyos betegségekről, egyéb fennálló vagy korábbi pszichológiai betegségekről, kezelésekről, minden bejelentkező köteles tájékoztatni!