Points of You

Nézőpontok Tőled, Rólad, Belőled, Érted

A Points of You egy olyan kreatív önismereti játék, amelyen keresztül választ kaphatsz problémáidra, kérdéseidre, mindennapi bizonytalanságaidra. A játék új nézőpontokat mutat neked, más megközelítésből láthatod általa az adott témát, helyzeteket. Saját problémáidra a megnyugtató helyzetet csak Te magad teremtheted meg, azonban ahhoz, hogy ráláss több szemszögből az adott kérdésedre, egyet hátra kell lépned. Állj ki a mindennapok mókuskerekéből és dörzsöld meg elhomályosult szemed, hogy tisztán láss!

A kártyák segítségével úgy fogsz rálátni a saját problémádra, mintha azok más problémái lennének. Ha más meséli a gondjait, mindig tudod rájuk a választ.

Egyetlenegy probléma sem oldható meg azon a tudatossági szinten, amelyen az keletkezett.”

Albert Einstein

Ugye, milyen jó lenne kívülről rálátni a saját életedre?

Erre fejlesztették ki a Points of You fotóterápiás játékát is.
A Points of You játékok komplett, jól átgondolt, megtervezett módszerre épülnek, az intuitív és érzékenyebb jobb és a racionálisabb bal agyféltekét egyszerre stimuláló játékszerkezetűek.
Általa világos és tiszta megoldásokat kapsz kérdéseidre, megtapasztalod, hogy úgy szélesítsd ki fókuszod, hogy közben a belőled érkező válaszok is megérkezzenek. A változások az új nézőpontjaid által beköszöntenek életedbe, a mindennapjaid részévé válnak.

Az önismeret, a saját erősségeink és gyengeségeink megismerése, és eme ismeretünk minden területének kihasználása által lehettünk igazán sikeresek és boldogok. A Points of You a boldogulásodhoz, a boldogságodhoz vezető utad kulcsa.

Válaszd a Points of You -t, válaszd Önmagad!

A Points of You fotóterápiás eszközt kezdetben kifejezetten coachoknak, segítő szakembereknek fejlesztették ki, azonban a tapasztalatok azt mutatták, hogy éppoly hatékonyan és sikeresen használták a hétköznapokban családok, párok, szülők vagy pszichológusok, coachok, mint az üzleti életben a HR-esek, vezetők, középvezetők. A felhasználási területét tekintve végtelen, hiszen az életünk minden területén játszható, alkalmazható.

Kártyáin képek és szavak kombinált együttesével találkozol, melyek fotóterápiás szempontok alapján megtervezett fotókat, és hozzá kapcsolódó szavakat rejtenek. A kreatív, képszerű nyelvezetre épülő jobb agyfélteke, és az elemző, analitikus gondolkodásért felelős bal agyfélteke csap össze minden egyes kártyalapján és ebben a zűrzavarban képes rá, hogy kiiktassa az elme automatikus működését, így születhetnek meg az új látószögek és nézőpontok a játéka által.

Ebben a szándékos ellentmondásban olyan új ajtók nyílnak meg előtted, melyek a használta nélkül rejtve maradnának.

A kreativitás és a tágabb észlelés, értés hármasával rálátsz életed olyan területeire is, melyek érzelmi érintettséged miatt egyébként zárva maradnának, előidézve azt a helyzetet, hogy problémáid körül pörögsz, de megoldásra beszűkült tudatot miatt nem látsz rá. A játékban az első rádöbbenés után kinyílik tudatod elkezded meglátni az új nézőpontokat és ezek észlelése és megértése után, tovább tágítja a lehetőségeidet. Ilyenkor születik meg benned a számos lehetőség és nézőpont közül az, amelyre az adott pillanatban, az adott élethelyzetedhez szükséged van. Megérkezel a fókuszodhoz, ahhoz amire vártál, vágytál, és elkezdődhet a cselekvés, és tenni akarás fázisa. Isten hozott.

Jelentkezés

Egyéni Points of You
25,000Ft

33,000Ft

40,000Ft

Csoportos Points of You

Cégeknek, baráti társaságoknak bizalomerősítő, csapatépítő coaching.
Ár megbeszélés szerint